Eiken Meubels Renoveren

Denk je na over het renoveren van je eiken meubels?

Patrick Leemans van PNF Patine heeft een oplossing gevonden om je eiken meubels te renoveren en een nieuwe look te geven.

Als je meubels in kwaliteitshout hebt, is dat zonde om deze bij het grof vuil te zetten. Bovendien kost dat veel geld tegenwoordig.

Met onze patines kunnen wij een hedendaagse look geven aan jouw oude meubels.

Zestien jaar geleden zijn we begonnen met zandstralen, maar al heel snel hadden we door dat het resultaat heel ruw was en de houtvezel kapot ging.

Wij zandstralen en luchtgommen niet. Zandstralen laat een veel ruwere structuur van het hout achter en maakt de houtvezel stuk.

Je eiken meubels worden ambachtelijk, handmatig en professioneel geschuurd. Zo blijven de houtvezels intact en worden deze niet niet beschadigd. Daarna behandelen we het hout naar een kleur volgens keuze van de klant.

De voordelen van patineren

  • Uniek en exclusief in België
  • Alles wordt ambachtelijk geschuurd
  • De houtvezel wordt niet beschadigd
  • We werken ter plaatse, de onderdelen moeten niet verhuizen
  • Muren of behang worden niet beschadigd
  • Afwerking in een kleur naar keuze
  • Binnen de week zijn we klaar
  • We maken geen stof

Een ander pluspunt is dat we je meubels renoveren zonder muren of behang te beschadigen. Niet onbelangrijk: we zijn binnen de week klaar en maken geen stof, zo kan jij snel genieten van je nieuwe interieur.

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend plaatsbezoek

Vooraleer we een offerte kunnen presenteren, komen wij graag een keer bij je langs. Zo kunnen wij je een uiteenzetting van de mogelijkheden geven en ook een inschatting maken van de vereisten voor het renoveren van jouw eiken meubels. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak.

Een afspraak maken

Hopelijk tot snel

Patrick Leemans
Patrick Leemans

Contacteer ons nu voor een plaatsbezoek.

Patrick Leemans van PNF Patine heeft een oplossing gevonden om je oude interieur een nieuwe look te geven.

Wat wij doen in België is uniek en exclusief. Alles wordt ambachtelijk geschuurd zodat de houtvezel niet beschadigd wordt, daarna wordt het hout behandeld in een kleur naar keuze.

Een afspraak maken

Een recente realisatie

Renovaties van Binnendeuren Binnendeuren met natuurlijke look
Binnendeuren met natuurlijke look

Gooik

Nu bekijken

Dit is wat onze klanten over ons zeggen...

Ervaring van Robby Borgmans met PNF Patine

PNF Patine heeft voor ons een werkelijk prachtig werk geleverd door onze binnendeuren een natuurlijke look te geven. Onze oude, donkere deuren pasten niet meer bij ons vernieuwde interieur en we wilden graag een lichtere, natuurlijke kleur. Het team van PNF Patine heeft onze verwachtingen overtroffen.Hun vaardigheden zijn ongeëvenaard; zelfs het fijnste houtsnijwerk werd met grote zorg en precisie geschuurd en behandeld. Het eindresultaat is simpelweg fantastisch. Onze deuren zien er nu niet alleen prachtig uit, maar voelen ook helemaal in harmonie met de rest van ons interieur.Ik kan PNF Patine van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar vakmanschap en oog voor detail. Dank jullie wel voor het prachtige werk dat jullie hebben geleverd!

Robby Borgmans


Een Afspraak Maken