Binnendeuren Renoveren

Heb je plannen om jouw binnendeuren te renoveren?

Patrick Leemans van PNF Patine heeft een oplossing gevonden om donkere binnendeuren te renoveren en een nieuwe look te geven.

Als je binnendeuren van kwaliteitshout hebt, is dat zonde om deze uit te breken. Bovendien kost dat veel geld tegenwoordig.

Met onze patines kunnen wij een hedendaagse look geven aan jouw oude binnendeuren.

Zestien jaar geleden zijn we begonnen met zandstralen, maar al heel snel hadden we door dat het resultaat heel ruw was en de houtvezel kapot ging.

Wij zandstralen en luchtgommen niet. Zandstralen laat een veel ruwere structuur van het hout achter en maakt de houtvezel stuk.

Je binnendeuren worden ambachtelijk, handmatig en professioneel geschuurd. Zo blijven de houtvezels intact en worden deze niet niet beschadigd. Daarna behandelen we het hout naar een kleur volgens keuze van de klant.

De voordelen van patineren

  • Uniek en exclusief in België
  • Alles wordt ambachtelijk geschuurd
  • De houtvezel wordt niet beschadigd
  • Ook de omkadering kan op dezelfde manier behandeld worden
  • Muren of behang worden niet beschadigd
  • Afwerking in een kleur naar keuze
  • Binnen de week zijn we klaar
  • We maken geen stof

Een ander pluspunt is dat we al je binnendeuren renoveren zonder muren of behang te beschadigen. Niet onbelangrijk: we zijn binnen de week klaar en maken geen stof, zo kan jij snel genieten van je nieuwe deuren die er zo goed als nieuw uitzien.

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend plaatsbezoek

Vooraleer we een offerte kunnen presenteren, komen wij graag een keer bij je langs. Zo kunnen wij je een uiteenzetting van de mogelijkheden geven en ook een inschatting maken van de vereisten voor het renoveren van jouw binnendeuren. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak.

Een afspraak maken

Hopelijk tot snel

Patrick Leemans
Patrick Leemans

Contacteer ons nu voor een plaatsbezoek.

Patrick Leemans van PNF Patine heeft een oplossing gevonden om je oude interieur een nieuwe look te geven.

Wat wij doen in België is uniek en exclusief. Alles wordt ambachtelijk geschuurd zodat de houtvezel niet beschadigd wordt, daarna wordt het hout behandeld in een kleur naar keuze.

Een afspraak maken

Een recente realisatie

Meubelrenovaties Meubels met beslag en glaswerk
Meubels met beslag en glaswerk

Brugge

Nu bekijken

Dit is wat onze klanten over ons zeggen...

Ervaring van marc standaert met PNF Patine

Dit willen we toch wel delen. Het heeft ons allemaal overtroffen. Daar we ons interieur een opfrissing hebben gegeven, is met deze ingreep door PNF dit helemaal veranderd. Weg jaren 90 en daarom hebben we gekozen voor een volledige metamorfose van donker naar bleek van zowel eiken deuren, oude eiken plafonds en alle eiken kasten. Daarbij is ook de trap volledig tot in detail geschuurd en is prachtig. Waarom zou je alles wegdoen terwijl PNF alles in huis geeft om dit tot een volledige make over te brengen. Daarbij willen we het volledige team bedanken voor deze mooie creatie. Een aanrader, Marc en Christelle

marc standaert


Een Afspraak Maken