Ervaringen

Dit zijn de ervaringen van onze klanten met PNF Patine

Ervaring van Ania Pi met PNF Patine

Lang gezocht om onze eetplaats en keuken te renoveren en moderne look te geven. PNF heeft onze droom mogelijk gemaakt. Enorm correct van het begin. Zeer vriendelijke staff en ongelooflijk resultaat. We are very happy. Bedankt. Echt aan te raden.

Ania Pi


Ervaring van marc standaert met PNF Patine

Dit willen we toch wel delen. Het heeft ons allemaal overtroffen. Daar we ons interieur een opfrissing hebben gegeven, is met deze ingreep door PNF dit helemaal veranderd. Weg jaren 90 en daarom hebben we gekozen voor een volledige metamorfose van donker naar bleek van zowel eiken deuren, oude eiken plafonds en alle eiken kasten. Daarbij is ook de trap volledig tot in detail geschuurd en is prachtig. Waarom zou je alles wegdoen terwijl PNF alles in huis geeft om dit tot een volledige make over te brengen. Daarbij willen we het volledige team bedanken voor deze mooie creatie. Een aanrader, Marc en Christelle

marc standaert


Ervaring van Kurt Van Herpe met PNF Patine

5 jaar geleden heb ik mijn keuken laten behandelen. Nog steeds heel tevreden : professioneel, stipt, duurzaam en perfecte afwerking.

Kurt Van Herpe


Ervaring van Robby Borgmans met PNF Patine

PNF Patine heeft voor ons een werkelijk prachtig werk geleverd door onze binnendeuren een natuurlijke look te geven. Onze oude, donkere deuren pasten niet meer bij ons vernieuwde interieur en we wilden graag een lichtere, natuurlijke kleur. Het team van PNF Patine heeft onze verwachtingen overtroffen.Hun vaardigheden zijn ongeëvenaard; zelfs het fijnste houtsnijwerk werd met grote zorg en precisie geschuurd en behandeld. Het eindresultaat is simpelweg fantastisch. Onze deuren zien er nu niet alleen prachtig uit, maar voelen ook helemaal in harmonie met de rest van ons interieur.Ik kan PNF Patine van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar vakmanschap en oog voor detail. Dank jullie wel voor het prachtige werk dat jullie hebben geleverd!

Robby Borgmans


Ervaring van Jan De Cock met PNF Patine

Goed geïnformeerd over werkwijze en prijs vriendelijk onthaal

Jan De Cock


Ervaring van Paul Reyniers met PNF Patine

Paul Reyniers


Ervaring van Stefan Deplacie met PNF Patine

Vriendelijke ontvangst zonder dat . druk wordt uitgeoefend

Stefan Deplacie


Ervaring van Familie Uyttersprot uit Lede met PNF Patine

Via deze weg willen we het ganse team bedanken voor de uitstekende werken. De keuken is echt prachtig! In zo'n snel tempo zoiets moois verwezenlijken, amai, chapeau!

Familie Uyttersprot uit Lede


Laat Je Eigen Review Achter

Een Afspraak Maken